Trädgården

Öppettider:
Vardagar 9-18.
Lördagar 10-15.
Söndagar 10-15.
Helgdagar 10-15.

Besöksadress:
Åsbacka, 826 72 Sandarne. Söderhamns kommun, Gävleborg.

Tel. 0270-602 08
Fax 0270-606 55
Epost-adress:
kontaktSnabel-Aasbackagarden.se

Övrig information:
-Betala gärna med kort.
-Vi har också Swish.
-Gott om parkeringsplatser.
-Busk/träd mm kan beställas.

Om företaget

Åsbacka Trädgård är idag ett genuin handelsträdgård, Garden Center, beläget i Sandarne strax utanför Söderhamn. Vi har egna odlingar av högsta kvalitet och ett komplett sortiment med trädgårdprodukter och tillbehör för hem och trädgård samt även försäljning till olika företag och organisationer.

Förutom den egna odlingen importeras idag växter direkt från bl.a. Danmark, Holland och Belgien. Försäljningen är idag helt koncentrerad till Trädgården i Åsbacka samt leveranser till företag, restauranger, kyrkor och kommunala förvaltningar. I tillägg till denna försäljning har företaget agentur för en fabrik som tillverkar konsumentprodukter inom Trädgård ex. plasturnor, blomlådor, självbevattnande urnor etc. samt för en fabrik som tillverkar krukor, amplar, plantskålar etc. Försäljning av dessa produkter sker till yrkesodlare över hela landet.

Företaget leds av Peter Sandström & Robin Sandström. Båda är 4:e generationen i familjen Sandström som drivit Åsbacka Trädgård i Sandarne sedan starten år 1888.